Βιντεοσκόπηση

Με βιντεοκάμερες υψηλών προδιαγραφών high definition (HDV) λήψης και απεικόνισης 16:9 (cinema), το αποτέλεσμα της βιντεοσκόπησης θα είναι τεχνολογικά άρτιο.

Με την ποιότητα της εικόνας εξασφαλισμένη, χρησιμοποιώντας βοηθητικό εξοπλισμό από μια σειρά steadicam τελευταίας τεχνολογίας και ράγες, τα πλάνα που θα τραβήξουν οι έμπειροι καμεραμάν του APELA studio, θα είναι υπέροχα, σταθερά, χωρίς κραδασμούς, όπως στις ταινίες του κινηματογράφου.

Το μοντάζ γίνεται από ανθρώπους που ασχολούνται πάνω από 20 χρόνια με την τηλεόραση και την δημιουργία ταινιών, και το αποτέλεσμα αποδίδεται είτε σε DVD με normal εικόνα, είτε σε Blu rey με απίστευτα ζωντανή εικόνα.

Για τις δύσκολες και περίεργες λίψεις που δεν μπορεί να φτάσει εύκολα το ανθρώπινο χέρι, αναλαμβάνουν οι Go Pro hero 3 (HDV), στον αέρα και μέσα στο νερό.

Επίσης το APELA studio μπορεί να αναλάβει και δύσκολες λήψεις video από γη, αέρα και θάλασσα. Διαθέτουμε 5μετρο σκάφος για τη θάλασσα, τετρακόπτερο για αεροβίντεο, και στις δύσκολες χωμάτινες διαδρομές τζιπ 4 Χ 4.