Αεροφωτογράφιση

Το APELA studio έχει εντάξει στο δυναμικό του, ειδικά σχεδιασμένο τετρακόπτερο.

Το τετρακόπτερο που φέρει τέσσερεις προστατευμένους έλικες, δίνει πάρα πολύ μεγάλη σταθερότητα στο πιλοτάρισμα, ενώ η τηλεκατεύθυνση μπορεί να το στείλει πάνω από 1000 μέτρα ψηλά. Για λόγους ασφαλείας όμως το μέγιστο ύψος που συνήθως δουλεύουμε, είναι τα 500 μέτρα σε πολύ καλό καιρό.

Το ιπτάμενο αεροφωτογραφικό όχημα στο κάτω μέρος του φέρει τηλεχειριζόμενη βιντεοκάμερα, που μπορεί να καταγράφει από οριζόντια έως κατακόρυφα και περιστροφικά.

Η ποιότητα του video είναι HD 1080p από το οποίο μπορούν να βγουν και φωτογραφίες. Υπάρχει και η δυνατότητα από την κάμερα να τραβηχτούν μόνο φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση 12 mpixel. Έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε on line στη γη, την εικόνα που κινηματογραφείται, ώστε να μπορούμε να ελέγχουμε τις λήψεις.

Οι υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε το τετρακόπτερο είναι σε εκδηλώσεις, γάμους και βαπτίσεις μόνο στον εξωτερικό χώρο. Επίσης για οποιαδήποτε διαφημιστική αεροφωτογράφιση και δημιουργία "τοπογραφικής" φωτογραφίας.

Αφού δείτε παρακάτω ένα μικρό δείγμα του τι μπορεί να κάνει το ιπτάμενο αεροφωτογραφικό όχημα του APELA studio, μπορείτε να μας καλέσετε για να σας πούμε περισσότερα.