Ψηφιακό άλμπουμ

Το ψηφιακό άλμπουμ είναι μία τεχνική καινοτομία που έχει δώσει στο αποτέλεσμα της φωτογράφησης του γάμου και της βάπτισης τεράστιες δυνατότητες.

Με ειδικές ψηφιακές επεξεργασίες, είμαστε σε θέση να σας χαρίσουμε εικόνες που θα απογειώσουν τη φαντασία σας και θα σας συγκινήσουν.

Με τις τελευταίες τεχνικές καινοτομίες στην κατασκευή των καλύτερων ψηφιακών άλμπουμ ποιοτικά αλλά και αισθητικά που σας προτείνει το APELA studio, το φωτογραφικό αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

Τα ψηφιακά άλμπουμ που σας προτείνουμε προέρχονται από τις πιο γνωστές και καλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες του χώρου, με εκπληκτικό design, και καλύπτουν όλα τα γούστα των πελατών μας (μοντέρνα, κλασικά, εκκεντρικά κ.λπ.).

Έχουμε επιλέξει για συνεργάτες μας κορυφαία εκτυπωτικά εργαστήρια προκειμένου να πετύχουμε τέλειο αποτέλεσμα στις ψηφιακές εκτυπώσεις.

Το editing του άλμπουμ γίνεται βάσει της δικής σας επιθυμίας, μπορούμε ωστόσο να το αναλάβουμε εμείς, εξηγώντας μας απλώς τι σας αρέσει. Στην περίπτωση που εμείς θα αναλάβουμε το editing του άλμπουμ σας, η τελική εκτύπωση ασφαλώς προϋποθέτει την έγκρισή σας και αφού πρωτίστως γίνουν οι τυχόν μετατροπές που επιθυμείτε.

Το εξώφυλλο του άλμπουμ είναι από δερματίνη η οποία εκτυπώνεται όπως επιθυμείται εσείς, ενώ τα φύλα (σαλόνια) αποτελούνται από PVC, υλικό όπου αν το άλμπουμ σας βραχεί, να μην σκεβρώσει ποτέ, ενώ τα χρώματα μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο.

Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να ψηφιοποιήσουμε τα ήδη υπάρχοντα παλιά σας άλμπουμ με στιλ και φαντασία.

Και μην ξεχνάτε τους κουμπάρους και τους αγαπημένους συγγενείς. Η δημιουργία ενός άλμπουμ ειδικά για αυτούς είναι πάντα ένα ξεχωριστό δώρο.